Wij bieden u graag hulp bij nalatenschap

Als curator/beschermingsbewindvoerder komen wij van JD Financial Coaching BV regelmatig situaties tegen waarbij de nalatenschap of erfenis niet of niet juist is geregeld. Hierdoor kunnen er vervelende situaties ontstaan bij het verdelen van de erfenis. Dit kan veel discussie en zelfs ruzie opleveren, en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom biedt onze register-executeur van VDH Nalatenschappen graag hulp bij het registreren en regelen van de nalatenschap van u en uw dierbaren.

Een betrouwbare partner

Aangezien er veel raakvlakken zijn met de activiteiten van de register-executeur is het bieden van hulp bij nalatenschap inmiddels een goede aanvulling op onze curator/beschermingsbewindvoerder activiteiten geworden. Deze twee expertises hebben wel degelijk raakvlakken. Wanneer wij hulp bieden bij het regelen van nalatenschap, komt het regelmatig voor dat mensen niet (meer) zelfstandig kunnen beslissen en onvoldoende inzage hebben in de financiën van hun dierbare. Uiteraard spelen emoties door het verlies van een dierbare hierbij ook een grote rol. Daarom bieden wij graag hulp bij het regelen van de nalatenschap, zodat u zich kunt richten op het rouwproces. Dat is al zwaar genoeg, dus dan is het ontvangen van hulp bij de afwikkeling van de nalatenschap wel zo prettig. Hierbij is uiteraard vertrouwen en een correcte afwikkeling belangrijk. Dit vertrouwen brengt uw contactpersoon van VDH Nalatenschappen u.

Meeting-maand

Neem contact op

Wilt u uw nalatenschap goed geregeld hebben of heeft u hulp nodig bij de afwikkeling van een erfenis, dan kunt u bellen naar 076 888 38 00.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en u krijgt z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
JD Financial Coaching BV