Blijf goed op de hoogte van uw financiën met het juiste beschermingsbewind

Soms is iemand onvoldoende in staat om zijn eigen financiële belangen te behartigen en dan is beschermingsbewind een uitkomst. Voor aanmelding beschermingsbewindvoering zijn de volgende gronden van toepassing: het hebben van schulden en/of lichamelijke of geestelijke problematiek.

Maak gebruik van professioneel beschermingsbewind

Bij het organiseren van gedegen beschermingsbewind kan een professioneel beschermingsbewindvoerderskantoor zoals JD Financial Coaching BV goede hulp bieden. Hierbij werken wij vaak samen met diverse organisaties op het gebeid van maatschappelijk werk. Hierdoor kunnen wij voor iedereen in West-Brabant de juiste bewindvoering bieden.

Blijf eenvoudig op de hoogte van uw financiën

JD Financial Coaching BV zal gedurende de periode waarin u onder beschermingsbewind staat, uw financiën beheren. Tevens zal uw financiële post naar ons worden verstuurd. Door in te loggen in MijnOnview kunt u uw bankrekeningen inzien. Als dit niet lukt, worden iedere maand uw bankafschriften naar u verstuurd.

Waarom nemen wij uw financiën over?

Het uiteindelijke doel is om u financiële bescherming te bieden, financiële stabiliteit te creëren en indien mogelijk, uw zelfredzaamheid te vergroten.  In het geval van problematische schulden wordt indien mogelijk schuldhulpverlening voor u aangevraagd. Wij zorgen hierbij voor een professionele begeleiding.

Een betrouwbare partner

Omdat de maatregel van beschermingsbewind een vergaande maatregel is, heeft de wetgever bepaald dat de beschermingsbewindvoerder onder toezicht van de kantonrechter staat en jaarlijks ten behoeve van de cliënt rekening en verantwoording dient af te leggen.

Meeting-maand

Hulp nodig? Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig op financieel gebied? U hoeft zich er zeker niet voor te schamen. Veel mensen hebben soortgelijke hulp nodig. Ook u kunnen wij de juiste hulp bieden. U krijgt een eigen contactpersoon als beschermingsbewindvoerder, die u op een vertrouwelijke basis helpt met verschillende financiële zaken. Neem daarom contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 076 888 38 00.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en u krijgt z.s.m. antwoord