Blijf op de hoogte van uw financiën met het juiste beschermingsbewind in regio Breda

Soms is iemand onvoldoende in staat om zijn eigen financiële belangen te behartigen en dan is beschermingsbewind in regio Breda, Tilburg en Roosendaal een uitkomst. Er zijn diverse situaties waarin een beschermingsbewindvoerder uit Breda hulp kan bieden. Voorbeelden hiervan zijn het hebben van schulden of een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Maak gebruik van professioneel beschermingsbewind in regio Breda

Bij het organiseren van gedegen beschermingsbewind kan een professioneel beschermingsbewindvoerderskantoor zoals JD Financial Coaching BV in Breda, nabij Tilburg en Roosendaal, goede hulp bieden. Hierbij werken wij vaak samen met diverse organisaties op het gebied van maatschappelijk werk. Hierdoor kunnen wij iedereen in West-Brabant de juiste bewindvoeringsoplossing bieden.

Blijf eenvoudig op de hoogte van uw financiën

JD Financial Coaching BV in Breda, nabij Tilburg en Roosendaal, zal gedurende de periode waarin u onder beschermingsbewind staat, uw financiën beheren. Hierbij zullen uw bankrekeningen door ons worden beheerd en zal uw financiële post naar ons worden verstuurd. Verder regelen wij al uw betalingen en dergelijke. Wij sturen u iedere maand uw bankafschriften door of u kunt inloggen in MijnOnview. Met professioneel beschermingsbewind voor iedereen in regio Breda, Tilburg en Roosendaal blijft u op de hoogte van uw financiën.

Waarom nemen wij uw financiën over?

Het uiteindelijke doel is om u financiële bescherming te bieden, financiële stabiliteit te creëren en, indien mogelijk, uw zelfredzaamheid te vergroten. In het geval van problematische schulden wordt, wanneer dit haalbaar is, schuldhulpverlening voor u aangevraagd. Wij zorgen hierbij voor professionele begeleiding.

Een betrouwbare partner

Omdat de maatregel van beschermingsbewind een vergaande maatregel is, heeft de wetgever bepaald dat de beschermingsbewindvoerder in regio Breda, Tilburg en Roosendaal onder toezicht van de kantonrechter staat en jaarlijks ten behoeve van de cliënt rekening en verantwoording dient af te leggen. Dit zorgt voor een hogere betrouwbaarheid voor cliënten in West-Brabant.

Meeting-maand

Hulp nodig? Schakel onze experts in!

Heeft u op financieel gebied hulp nodig van een beschermingsbewindvoerder in Breda? U hoeft zich er zeker niet voor te schamen. Veel mensen hebben financiële hulp nodig. Wij bieden ook u de juiste hulp. U krijgt na de intake een eigen contactpersoon uit Breda als beschermingsbewindvoerder, die u op vertrouwelijke basis helpt met uw financiële zaken. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar 076 888 38 00.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en u krijgt z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
JD Financial Coaching BV