Problematische schulden

Hebben problematische schulden een grote invloed op uw leven, waardoor u regelmatig denkt: “Help, ik heb schulden!”? Heeft u geen geld voor belangrijke zaken als nieuwe kleren voor uw kinderen of om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten? Dit moet en kan anders. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar om uw financiële problemen op te lossen. JD Financial Coaching BV helpt u graag om voor u de juiste oplossing te vinden.

Gecertificeerd register-executeur

Professioneel en betrouwbaar

Maatschappelijk betrokken

Samenwerking met maatschappelijk partners

Een goede oplossing voor problematische schulden

Wanneer u alleen maar kunt denken “Help, ik heb schulden!” wordt u er misschien soms moedeloos van. Maar zelfs bij de meest problematische schulden is er een mogelijke oplossing. Wij vertellen u graag alles over de verschillende opties en helpen u zoeken naar de optie die in uw situatie het meest passend is. Deze zijn als volgt:

  • Beschermingsbewind: u krijgt een bewindvoerder die uw financiën beheert, inclusief uw bankrekeningen.
  • Onder curatelestelling: bij deze vergaande maatregel wordt u handelings- en wilsonbekwaam
  • Budgetbegeleiding of budgetbeheer: uw budgetbeheerder beheert ook uw financiën, maar in tegenstelling tot de vorige opties bent u nog steeds handelings- en wilsbekwaam.
  • Mentorschap: u krijgt een mentor die voor u optreedt als belangenbehartiger met betrekking tot uw zorgsituatie. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u de beste zorg krijgt die past bij uw situatie.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

Schakel onze hulp in

Wanneer u problematische schulden heeft, schaamt u zich hier wellicht voor. Dat is echt nergens voor nodig. U bent zeker niet de enige met schulden en het kan iedereen overkomen. Wij helpen u graag onbevooroordeeld om uw problematische schulden op te lossen. Bel vandaag nog naar 076 888 38 00 en we helpen u graag. Zo komt u van de gedachte “Help, ik heb schulden!” af.

Meeting-maand