Hulp bij problematische schulden in regio Breda

Hebben problematische schulden een grote invloed op uw leven en woont u in regio Breda of Roosendaal? Heeft u geen geld voor belangrijke zaken als nieuwe kleren voor uw kinderen of om een fatsoenlijke maaltijd op tafel te zetten? Dit moet en kan anders. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar om uw financiële problemen op te lossen. JD Financial Coaching BV helpt u graag om de juiste oplossing te vinden.
Mentorschap
Bewindvoering
Persoonlijk contact

Een goede oplossing voor problematische schulden van ons bedrijf uit Breda, nabij Roosendaal

Zelfs bij de meest problematische schulden denken wij vanuit Breda, nabij Roosendaal, graag mee over een mogelijke oplossing. Wij vertellen u alles over de verschillende opties en helpen u zoeken naar de oplossing die in uw situatie het meest passend is. De opties zijn:

  • Beschermingsbewind: u krijgt een bewindvoerder die uw financiën beheert, inclusief uw bankrekeningen.
  • Ondercuratelestelling: bij deze vergaande maatregel wordt u handelings- en wilsonbekwaam
  • Mentorschap: u krijgt een mentor die voor u optreedt als belangenbehartiger met betrekking tot uw zorgsituatie. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u de beste zorg krijgt die past bij uw situatie.
  • Budgetbegeleiding of budgetbeheer: uw budgetbeheerder beheert ook uw financiën, maar in tegenstelling tot de vorige opties bent u nog steeds handelings- en wilsbekwaam.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schakel onze hulp in

Wanneer u problematische schulden heeft, schaamt u zich hier wellicht voor. Dat is echter nergens voor nodig. U bent zeker niet de enige met schulden en het kan iedereen overkomen. Wij helpen u graag onbevooroordeeld uw problematische schulden op te lossen vanuit Breda, nabij Roosendaal. Bel vandaag nog naar 076 888 38 00 en plan een intakegesprek in.

Meeting-maand
JD Financial Coaching BV