Ondercuratelestelling in regio Breda

Bij JD Financial Coaching BV kunt u een verzoek tot ondercuratelestelling doen voor regio Breda, Waalwijk, Oosterhout en Roosendaal. Dit is een ingrijpende maatregel om de financiële zaken van iemand weer onder controle te krijgen. Dit komt doordat degene die onder curatele wordt gesteld handelings- en wilsonbekwaam wordt verklaard. Dit heeft voor deze persoon ingrijpende gevolgen. De onder curatele gestelde krijgt door de rechtbank een curator aangewezen. Als u degene bent waar de ondercuratelestelling voor geldt, kunt u niet meer zelfstandig beslissingen nemen aangaande uw financiën en zorg.

Mentorschap
Bewindvoering
Persoonlijk contact

Voor wie kan ondercuratelestelling gelden in regio Breda?

Ondercuratelestelling is niet alleen voor mensen met geldproblemen in regio Breda, Waalwijk, Oosterhout en Roosendaal. Er zijn namelijk een aantal situaties waarin iemand onder curatele gesteld kan worden. Dit is in de volgende gevallen:

  • Bij een geestelijke en of lichamelijk beperking, wanneer iemand tijdelijk of permanent niet in staat is zijn of haar belangen behoorlijk waar te nemen.
  • Wegens verkwisting en/of verslavingsproblematiek.

Heeft u of iemand in uw omgeving dringende hulp nodig in de vorm van curatelestelling? We bekijken graag of dit in deze situatie passend is en helpen u met het regelen van de ondercuratelestelling vanuit ons kantoor in Breda, nabij Roosendaal. Ook in de buurt van Waalwijk en Oosterhout kunt u bij ons terecht voor een verzoek tot ondercuratelestelling of bewindvoering.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is er hulp nodig? Neem contact met ons op!

Als u graag hulp wenst, neemt u het best contact met ons op via 076 888 38 00. We bekijken dan welke oplossing voor u het meest passend is, mentorschap bijvoorbeeld. Dit kan bijvoorbeeld ook beschermingsbewind of zijn.

Meeting-maand
JD Financial Coaching BV