Ondercuratelestelling in regio Breda

Bij JD Financial Coaching BV kunt u een verzoek tot ondercuratelestelling doen voor regio Breda en Roosendaal. Dit is een ingrijpende maatregel om de financiële zaken van iemand weer onder controle te krijgen. Dit komt doordat degene die onder curatele wordt gesteld handelings- en wilsonbekwaam wordt verklaard. Dit heeft voor deze persoon ingrijpende gevolgen. De onder curatele gestelde krijgt door de rechtbank een curator aangewezen. Als u degene bent waar de ondercuratelestelling voor geldt, kunt u niet meer zelfstandig beslissingen nemen aangaande uw financiën en zorg.

Gecertificeerd register-executeur

Professioneel en betrouwbaar

Maatschappelijk betrokken

Samenwerking met maatschappelijk partners

Voor wie kan ondercuratelestelling gelden in regio Breda en Roosendaal?

Ondercuratelestelling is niet alleen voor mensen met geldproblemen in regio Breda en Roosendaal. Er zijn namelijk een aantal situaties waarin iemand onder curatele gesteld kan worden. Dit is in de volgende gevallen:

  • Bij een geestelijke en of lichamelijk beperking, wanneer iemand tijdelijk of permanent niet in staat is zijn of haar belangen behoorlijk waar te nemen.
  • Wegens verkwisting en/of verslavingsproblematiek.

Heeft u of iemand in uw omgeving dringende hulp nodig in de vorm van curatelestelling? We bekijken graag of dit in deze situatie passend is en helpen u met het regelen van de ondercuratelestelling vanuit ons kantoor in Breda, nabij Roosendaal.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is er hulp nodig? Neem contact met ons op!

Als u graag hulp wenst, neemt u het best contact met ons op via 076 888 38 00. We bekijken dan welke oplossing voor u het meest passend is. Dit kan bijvoorbeeld ook beschermingsbewind of mentorschap zijn.

Meeting-maand
JD Financial Coaching BV