Curatele in Bergen op Zoom

Bent u op zoek naar informatie over curatele in Bergen op Zoom? Curatele is een wettelijke regeling voor volwassenen die vanwege bepaalde omstandigheden, zoals een geestelijke stoornis, verkwisting of problematische schulden, niet meer in staat zijn hun eigen financiële en persoonlijke belangen te behartigen. In Bergen op Zoom bieden wij deskundige ondersteuning op dit gebied.

Mentorschap
Bewindvoering
Persoonlijk contact

Uw betrouwbare partner in curatele

Als u te maken heeft met curatele in Bergen op Zoom, kan JD Financial Coaching BV u deskundige hulp bieden. Onder curatele stellen betekent dat iemand anders, namelijk een curator, de verantwoordelijkheid neemt over bepaalde persoonlijke en financiële beslissingen. Ons doel is het beschermen en optimaal behartigen van de belangen van de betrokkene. Wij bieden professionele ondersteuning in bewindvoering. Daarnaast beheren we zorgvuldig uw financiën. Verder zorgen we voor een deskundige ondercuratelestelling.

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Plan nu uw afspraak

Neem de stap naar een veiliger financiële toekomst onder begeleiding van curatele in uw buurt. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende afspraak en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in het beheer van uw financiën en persoonlijke zaken. Samen werken we naar een stabiele situatie.

Meeting-maand
JD Financial Coaching BV