Bewindvoering in Noord-Brabant

JD Financial Coaching BV in Breda helpt verschillende mensen met financiële problemen door de juiste bewindvoering aan te bieden voor regio Tilburg, Roosendaal en andere plekken in Noord-Brabant. Bewindvoering is nodig als iemand onvoldoende in staat is om zijn of haar eigen financiële belangen te behartigen. Het gaat hierbij vooral om mensen met problematische schulden en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Zit u zelf of een van uw naasten in deze situatie? Dan kijken we graag met u naar een passende oplossing.

Gecertificeerd register-executeur

Professioneel en betrouwbaar

Maatschappelijk betrokken

Samenwerking met maatschappelijk partners

Wat gebeurt er tijdens de bewindvoering in regio Tilburg en Roosendaal, Noord-Brabant?

Wij werken vanuit Breda, nabij Tilburg en Roosendaal, samen met diverse maatschappelijke organisaties om iedereen de juiste bewindvoering te bieden in Noord-Brabant. U vraagt zich misschien af wat de veranderingen zijn voor u of uw naaste in het geval van bewindvoering. Als u onder beschermingsbewind staat, beheren wij gedurende die periode uw financiën. Financiële post wordt bijvoorbeeld naar ons gestuurd en u krijgt een digitaal account om uw bankrekeningen in te zien. Hiermee bieden we u bescherming, maar proberen we ook stabiliteit te creëren en uw zelfredzaamheid te vergroten. Heeft u problematische schulden? Dan is er wellicht meer nodig om financieel stabiel te worden. Wij zorgen altijd voor een oplossing die voor u of uw naaste het meest passend is.

Te allen tijde professionele begeleiding

Wat uw situatie ook is, wij bieden te allen tijde professionele begeleiding. Dit kan in de vorm van bewindvoering, maar wij kunnen u ook op andere manieren van dienst zijn. Wij bieden namelijk ook mentorschap aan of helpen u bij het regelen van uw digitale nalatenschap. Ontdek de mogelijkheden van JD Financial Coaching BV online!

Heeft u een vraag?

Stel deze hieronder en krijg z.s.m. antwoord

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag gerust om meer informatie

Heeft u schulden of is er een andere situatie waardoor u niet in staat bent uw eigen financiën te beheren? Wij helpen u graag verder met de juiste bewindvoering vanuit ons kantoor nabij Tilburg en Roosendaal in Noord-Brabant. Neem voor een intakegesprek of voor meer informatie contact met ons op via 076 888 38 00 of het contactformulier.

Meeting-maand
JD Financial Coaching BV